Tibetansk ansiktsmassage/facelift

Tibetansk ansiktsmassage är en mycket avslappnande behandling som på djupet bearbetar meridianer, akupunkturpunkter, muskler, hud och bindväv i ansikte, hårbotten och nacke. Tekniken är mycket gammal och har utvecklats av tibetanska munkar.

Skönhetsbehandling/facelift
Tibetansk ansiktsmassage har traditionellt använts som skönhetsbehandling. Den hjälper till att  öka cirkulationen och syresättningen samt stimulera lymfflödet som därmed lättare kan transportera bort slaggprodukter. Den största vinsten är dock den inre skönhet som får lov att komma fram då gamla spänningar lösgörs och ansiktet blir så avslappnat och harmoniskt som det egentligen ska vara när vi mår bra. Vi bär alla med oss livserfarenheter. Allt vi går igenom sätter sina spår i våra ansikten. Besvikelser, motgångar och stress bildar linjer och gör våra ansiktsmuskler stela. Det kan göra att våra ansikten ser livlösa, trötta och spända ut. Massagen hjälper oss att få ett levande ansikte som fritt kan uttrycka känslor.

Övriga effekter av behandlingen:
Ansiktet är uppdelat i zoner som är kopplade till våra inre organ. Genom att bearbeta dessa zoner, samt huvudets alla meridianer, får även våra inre organ stimulans och ny energi. Klienter berättar ofta att de känner sig piggare, gladare och lugnare inombords efter en behandling, samt att sömnen förbättras. Många upplever att spänningshuvudvärk, ögontrötthet och spänningar i käkarna lindras eller försvinner.

Hur går en behandling till :
I behandlingen ingår bindvävslyft, djupbearbetande massage av alla ansiktets, hårbottens och nackens muskler samt akupressur. Behandlingen tar 70 minuter. Efteråt får klienten vila och dricka en kopp detox-te.

Hur många behandlingar behövs?
För optimal effekt bör man få fyra behandlingar som en kur, med en veckas mellanrum. Därefter rekommenderas att man fyller på med 3-4 behandlingar per år för att resultatet ska hålla i sig så bra som möjligt. Självklart kan man också ta en enstaka behandling då och då för att unna sig en riktigt skön och avkopplande behandling, men vill man ha full utdelning av själva facelift-effekten så rekommenderar jag att man följer ovanstående behandlingsschema. Tänk också på att många andra faktorer påverkar hur vårt ansikte åldras, så det är bra att själv hjälpa till genom att äta en hälsosam och balanserad kost, se till att dricka mycket vatten, få tillräckligt med vila och sömn etc.

Pris
En behandling kostar 540 kr.